A regisztrációt hallássérült ügyfeleink számára itt lehet elkezdeni: Kattints ide!

A regisztráció felület kitöltésének lépései:

1. Adj meg egy bejelentkezési nevet. Ez lehet bármilyen név lehet. Ezzel fogsz tudni bejelentkezni a szolgáltatásba, ezért jól jegyezd meg!

2. Adj meg működő e-mail címet. Ezen keresztül fogsz kapni a regisztráció végén egy aktiváló e-mailt, amiben találsz egy linket. Erre a linkre kattintva megerősíted az e-mail címed, így lesz teljes a regisztráció. A szolgáltatással kapcsolatos minden fontos információt ezen az e-mail címen keresztül kapsz majd meg tőlünk. (Javasoljuk, hogy gmail-es címet adj meg, vagy készítsd magadnak, mert néhány más szolgáltatónál – pl.: freemail, citromail, stb. – nem minden esetben érkeznek meg a küldött leveleink!)

3. Adj meg egy jelszót: Minimum 6 karakter, legyen benne betű, szám, kis- és nagybetű vagy karakter is. A jelszót ne add ki másnak. Úgy állítsd be, hogy emlékezz rá. Ha elfelejted, kérhetsz e-mailben jelszó visszaállítást.

4. Jelszó megerősítése: Add meg újra a jelszót.

5. Családi név megadása. Például Kovács, Tóth, Kiss, stb.

6. Keresztnév megadása. Például Tamás, Júlia, Zoltán, stb.

7. Add meg SINOSZ tagsági számodat! Fontos, hogy tagsági viszonyod érvényes legyen!

8. Add meg a születési dátumodat ilyen formában: év.hónap.nap – pl. 1990.01.01

A rendszer jelzi, ha valahol nem jól írod be a várt adatot. Minden mező kitöltése kötelező!

Igényelhetsz kölcsön tablet készüléket. Ezek feltételeiről külön olvashatsz, ha rákattintasz a regisztrációs felületen az "Ezekről itt olvashatsz" szövegre. Ha nem kérsz készüléket, mert van saját eszközöd, amin keresztül használhatod a szolgáltatást, akkor hagyd szabadon ezt a kérdést.

A regisztráció feltételeinek elfogadása kötelező. Pipával jelezd, hogy elfogadod!A regisztrációról bővebben olvashatsz, ha rákattintasz "A szolgáltatásra vonatkozó feltételeket tudomásul vettem!" feliratra. Ezután a Regisztráció gomb megnyomásával be is fejezheted a regisztrációt.

Ha kész, nyomd meg a gombot, hogy Regisztráció. A regisztráció után e-mailben kapsz egy levelet, amiben találsz egy linket. A linken keresztül tudod aktiválni az e-mail címedet, így ezzel zárod le a regisztrációt. A további teendőkről a KONTAKT munkatársak fognak tájékoztatni e-mailben.

Ha nem vagy SINOSZ tag, akkor nézd meg ezt: Kattints ide!