Open KONTAKT kampány

Kedves Sorstársak!

Biztosan értesültetek már arról, hogy világszerte megjelent az úgynevezett koronavírus, melynek kapcsán Magyarországon is rendkívüli intézkedéseket vezettek be.

A SINOSZ szeretne számotokra, a hallássérült közösség tagjai számára lehetőséget biztosítani, hogy hozzáférjetek minden információhoz, és szükség esetén elérjétek az illetékes szerveket, személyeket. Többek között a KONTAKT Tolmácsszolgáltatást elérhetővé tesszük mindenki számára ebben a rendkívüli időszakban. Egy egyszerű, gyorsított regisztrációval KONTAKT-fiókot biztosítunk bárkinek, akinek szüksége van rá. Ezen keresztül ingyenesen vehetitek igénybe jelnyelvi tolmács segítségét:

- ha a vírus tüneteit tapasztaljátok magatokon, a háziorvost fel tudjátok hívni

- ha vészhelyzet van, éjjel-nappal hívhatóak a mentők

- a kormány által biztosított úgynevezett zöld telefonszámokat (06 80 277 455 vagy 06 80 277 456) felhívhatjátok, hogy információt kérjetek a vírusról, az aktuális intézkedésekről

- valamint személyes beszélgetésre, ügyintézésre is használható például kórházi személyzettel, orvossal Az igénybevételhez szükségetek lesz egy okoseszközre, vagy kamerával felszerelt Windows 8.1 vagy 10-es operációs rendszert futtató laptopra vagy számítógépre, valamint internetelérésre. Az applikációt letölthetitek a Google Play áruházból, az App Store-ból, vagy a www.skontakt.hu oldalról.

JELENTKEZÉS

Munkatársaink 1 munkanapon belül e-mailben elküldik számotokra a belépéshez és használathoz szükséges minden információt.