Üzleti partnereink figyelmébe ajánljuk - KONTAKT Tolmácsszolgálat

Üzleti partnereink figyelmébe ajánljuk

Legyen az Ön vállalkozása is akadálymentes és példaértékű!

Mi az a KONTAKT Tolmácsszolgáltatás?

A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) Magyarországon elsőként vezette be az Európában is újdonságnak számító videó alapú jelnyelvi tolmács- és szöveges operátori szolgálatot, amellyel a siket, a siketvak, a nagyothalló és a halló ügyfelek az ország minden pontján azonos eséllyel jutnak akadálymentesített kommunikációs szolgáltatásokhoz.

Mi a célja a KONTAKT Tolmácsszolgáltatásnak?

Az Új Széchenyi Terv keretében 2014. márciusban útjára indított KONTAKT Tolmácsszolgáltatás a siket és nagyothalló munkavállalók számára lehetővé teszi a jelnyelvi tolmács személyes jelenléte nélküli akadálymentes kommunikációt a munkahelyeken, az oktatásban, az egészségügyben, vagy bármely közszolgáltatás igénybevételekor.

Kik használhatják?

  • siketek
  • nagyothallók
  • siketvakok
  • hallók

Hogyan működik a KONTAKT Tolmácsszolgálat?

Az internetet és a hagyományos telefonhálózatot egyaránt igénybe vevő videó-tolmácsszolgáltatás akadálymentesítési- és közvetlen kommunikációs szolgáltatásokat nyújt felhasználói számára.

Az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk:

  • jelnyelvet használó siket és nagyothalló munkavállalóknak jelről-hangra tolmácsolás
  • halló ügyfeleknek hangról-jelre tolmácsolás
  • nagyothalló ügyfeleknek hangzó nyelvről-írott nyelvre közvetítés

Szolgáltatásunknak köszönhetően ön akadálymentesen kommunikálhat siket vagy nagyothalló munkavállalóival, legyen szó egyszerű ügyintézésről, állásinterjúról, értekezletről vagy vészhelyzetről.

Akadálymentesítse vállalkozását a KONTAKT-tal!

A szolgáltatás bizonyított: mára már közel 1300 szerződött ügyféllel büszkélkedhet a KONTAKT Tolmácsszolgálat, az egyéni ügyfelek mellett pedig egyre nagyobb számban érdeklődnek közintézmények és az üzleti szféra képviselői is.

A szervezet célja, hogy az egyéni felhasználók mellett az üzleti ügyfelek is felismerjék és egyre nagyobb számban igénybe vegyék a KONTAKT szolgáltatásait, így elősegítve a célcsoport munkaerő-piaci integrációját.

Járjon az élen! Legyen az ön vállalkozása is példamutató!

Bármely vállalkozás társadalmi felelősségvállalási tevékenységébe is jól illeszkedő projekt a hallássérülteken túl a szervezet számára is előnyös, hiszen a programban való támogatói részvétel visszahat annak társadalmi megítélésére is. Továbbá a szervezeti kultúrájában új hangsúlyt kap a megváltozott munkaképességű emberekkel történő együttműködés, illetve a felelős foglalkoztatás bizonyítékaként a hallássérült csoport foglalkoztathatóságát is bebizonyítja a nyílt munkaerőpiacon.

Hogyan csatlakozhat a KONTAKT felhasználói köréhez?

Nem kell mást tennie, mint felvennie velünk a kapcsolatot az info@skontakt.hu címen. A megkeresést követően felmérjük az érdeklődő akadálymentesítési igényeit, és javaslatot teszünk az optimális megoldásra. Az ügyfélszerződés megkötését követően lehet az író és jelnyelvi tolmácsszolgáltatásokat igénybe venni.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

A szolgáltatás ára az előfizetési díj és tolmácsolási szolgáltatások óradíjának összege. Ennek mértéke egyedileg kerül meghatározásra az ügyfél akadálymentesítési igényeinek megfelelően.

Amennyiben van az ön cégének hallássérült ügyfele, vásárlója, esetleg munkavállalója, akadálymentesítése a KONTAKT szolgáltatásaival vállalkozását és legyen ön is ügyfelünk!

(melléklet)

KONTAKT