Jelnyelv használó vagy? - KONTAKT Tolmácsszolgálat

Jelnyelv használó vagy?

Intézd ügyeidet önállóan!

A SINOSZ KONTAKT videó alapú jelnyelvi tolmács vagy szöveges operátori-szolgáltatással akadálymentes lesz az életed!

Regisztrálj és légy Te is KONTAKT használó! A SINOSZ KONTAKT honlapján néhány egyszerű lépéssel regisztrálhatsz. (www.skontakt.hu)

KONTAKTOLJ bárhonnan, a távolság nem gond! Siket és halló ügyfél ELTÉRŐ helyszínen van. Te, mint siket ügyfél, tárcsázod a KONTAKT tolmácsot. A tolmács hívja a halló személyt. A tolmácson keresztül akadálymentesen kommunikálsz a hívott halló féllel. Mindhárman máshol vagytok, mégis hatékonyan tudtok ügyet intézni. Értjük egymást!

„…egyetemi tanárom igazán mestere annak, hogyan kell pár napot vagy heteket várni a leveleim megválaszolására. Tegnap viszont nagy örömmel felhívtam… Három perc alatt el tudtam intézni azt, ami normális esetben sokáig tartana.”

„…gyakran használom a KONTAKT tolmácsszolgálatot, szeretem használni, időt és erőt spórolok ezzel!„

„…KONTAKT-on keresztül időpontot egyeztettem a kozmetikussal. Eddig mindig SMS-ben egyeztettünk, vártam a válaszát. Most a KONTAKT segítségével azonnal megkapom a válaszát”

Nincs veled tolmács? Hívd a KONTAKTOT! Te, a siket ügyfél és a halló személy azonos helyen vagytok, de nem értitek egymást? Tárcsázzátok a KONTAKT tolmácsot. A tolmács a hangzó beszédet jelnyelvre fordítja Neked, a jelnyelvet pedig hangzóra a halló ügyfélnek. Értjük egymást!

„…megvolt az első munkahelyi kontaktolásom. Még mindig a hatása alatt vagyok, felemelő érzés volt mindent megérteni…”

„…Elintéztem egy hivatalos ügyet a KONTAKT-on keresztül. Maga volt a királyság! Most egy centit sem kellett mozdulnom. Nagyon örülök, egy kicsit “királynak” érzem most magam…„

„… mai napon részese voltam egy munkahelyi értekezletnek. Mivel az utolsó pillanatban szóltak, így egyetlen lehetőségem volt: a KONTAKT-ot hívtam segítségül. …életemben először éreztem, hogy teljes körű és jogú résztvevője vagyok az értekezletnek.”

Tudtad? Halló személy is hívhat Téged! A tolmács fogadja a hívást, majd a KONTAKT számodon keresztül hív téged. Ha nem vagy elérhető, akkor videó- vagy szöveges üzenetet hagyhat számodra.

„…halló személy hívott fel engem videotelefonon, és nagyon jól sikerült. Köszönöm szépen!…„

„…Ma a reptéren sztrájk volt. Reptéri infópultos nagyon örült, mert a KONTAKT tolmácsszolgálaton át siketeknek könnyebb volt az információ átadása.”

Szeretnél üzenet hagyni egy hallónak? Tolmács segítségével hangüzenetet is küldhetsz.

Kaphatsz üzenet jelnyelven! A KONTAKT megoldja! A halló személy hívását a jelnyelvi tolmács fogadja. Ha nem vagy elérhető, nem baj! Később jelnyelvi videóbanmegkapod az üzenetet..

Kaphatsz üzenet írásban! A KONTAKT megoldja! Halló ügyfél hívását a jelnyelvi tolmács fogadja. Ha nem vagy éppen elérhető, nem baj! Később szöveges üzenetet kapsz.

KONTAKTOLJ közvetlenül! Siket vagy nagyothalló ismerőseiddel, családtagjaiddal vagy barátaiddal a szolgáltatásnak köszönhetően közvetlenül is kapcsolatba léphetsz jelnyelven vagy írásban.

„…Távol egymástól, de mégis közel, esti kontaktolás a rég nem látott barátnőmmel…”

„..Ma beszéltem először az édesanyámmal KONTKAT-on keresztül! Sírtam a boldogságtól…”

Szeretnél jelnyelvi üzenetet küldeni? A KONTAKT megoldja! Ha nem elérhető a másik siket fél, hagyj neki jelnyelvi videó üzenetet. Készüléke figyelmezteti, hogy üzenete érkezett.

 

Szeretnél szöveges üzenet küldeni? A KONTAKT megoldja! Ha nem elérhető a másik fél, hagyhatsz neki szöveges üzenetet. Készüléke jelzi, hogy üzenete érkezett.

Kell fizetned a szolgáltatásért?

Siket, nagyothalló vagy siketvak személyek a regisztráció és a hallássérülés mértékének igazolása után igénybe vehetik a szolgáltatásokat. (Bővebb infó: www.skontakt.hu)

Milyen eszközről tudod használni a KONTAKT szolgáltatást?

Olyan asztali számítógépről, laptopról, notebookról, netbookról amelyen van:

  • Windows XP, 7, 8 operációs rendszer
  • internetre csatlakozik
  • rendelkezik HD felbontású webkamerával
  • rendelkezik hangkártyával és hangszóróval

internetes böngészővel rendelkezik (kivéve Chrome)

Olyan okos telefonról, tabletről amelyen van:

  • Android 2.3 vagy attól újabb operációs rendszer vagyApple iOS 4.3 vagy attól újabb operációs rendszer
  • csatlakozik az internetre
  • rendelkezik előlapi kamerával
  • futtató okostelefonról, tabletről

A stabil sávszélességet biztosító vezetékes vagy mobil internet szolgáltatásokkal a legjobb a KONTAKTOLÁS!

A KONTAKT szolgáltatási ideje

Munkanapokon: 08:00-20:00 óráig

Vészhívások (sürgős eset) minden nap 0-24:00 óráig

Tudj meg többet a SINOSZ KONTAKT videós jelnyelvi és írótolmács szolgáltatásairól: www.skontakt.hu

Értjük egymást!

A SINOSZ KONTAKTvideó alapú jelnyelvi tolmács- és szöveges operátoriszolgáltatásait az Európai Unió támogatásával valósítottuk meg.

KONTAKT