Regképviselő felhívás

A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (továbbiakban SINOSZ) által üzemeltetett KONTAKT Tolmácsszolgálat az EFOP EFOP-1.1.5-17-2017-00006 „Akadálymentesített infokommunikációs szolgáltató platform fejlesztése, hallás- és látássérült személyek számára” című projektje keretében ezúton kér ajánlatot Öntől az alábbiakban részletezetteknek megfelelően:
  1. Az ajánlatkérő neve és elérhetősége
SINOSZ KONTAKT Tolmácsszolgálat Képviseli: Szalkai Iván, KONTAKT szakmai vezető Székhelye: Budapest 1068, Benczúr utca 21.
  1. Az ajánlattétel tárgya:
Képviselői feladatok ellátása a KONTAKT Tolmácsszolgálat számára
  1. Alkalmassági minimumkövetelmények:
  • Terhelhetőség
  • Lakóhelytől eltérő, de az adott régióban található helyeken történő munkavégzés vállalása
  • Hétvégén és délután végezendő feladatok vállalása
  • Alapszintű jártasság az internetes telekommunikációs szolgáltatások használatában
  • Alapszintű jártasság a hálózati eszközök konfigurálásában, és azok használatában
  • Office alkalmazások felhasználó szintű használata, ismerete
  • Magyar jelnyelvi tudás
  1. Az elvégzendő feladatok
Az elvégzendő feladatok főállás mellett is végezhető tevékenységeket jelentenek, melyeket az Ajánlattevő önállóan és rugalmasan szervezhet meg. A nyertes Ajánlattevő a KONTAKT Tolmácsszolgálat számára képviselői feladatokat lát el az alábbiak szerint:
  • Siket és nagyothalló ügyfelek tájékoztatása személyesen, az adott régióban található vidéki helyszíneken
  • Siket és nagyothalló ügyfelek igény szerinti betanítása a szolgáltatás használatával kapcsolatban
  • Új ügyfelek toborzása a régióban
  • KONTAKT ügyfelek problémáinak kezelése, megoldása
  • Üzleti ügyfelek toborzása, tájékoztatása
  1. Feladatok elvégzésének időtartama
A nyertes Ajánlattevő(k) 2018. március 1. és 2019. december 31. közötti időszakban vállalják a feladatok ellátását.
  1. Árajánlat:
Az Ajánlattevő árajánlatát bruttó forint/hónap értékben adja meg, a jelen ajánlatkérés 1. számú mellékletét képező ajánlati lapon. Az ajánlati lap minden sorának kitöltése kötelező, formátuma, tartalma nem változtatható. Az ajánlati lap része a szakmai önéletrajz, melynek formátuma szabadon választható.
  1. A teljesítés és kifizetés
A teljesített hónap végén a SINOSZ igazgatójának aláírásával teljesítési igazolás készül, mely alapján a fizetés banki átutalással történik, a megbízási szerződésben részletezettek szerint.
  1. Az ajánlat benyújtásának módja:
Kérjük, hogy az aláírt ajánlatukat legkésőbb az ajánlattételi határidőig az alábbi e-mail címre legyenek szívesek megküldeni: [email protected]
  1. Ajánlattételi határidő:
  2. február 18. (péntek)
  1. Az ajánlatok bírálati szempontja:
A legalacsonyabb összegű ajánlati ár
  1. Az ajánlatok értékelésének időpontja és helyszíne:
  2. február 23. (péntek) 13:00 óra, 1068 Budapest, Benczúr utca 21.
  1. Az ajánlat nyelve:
Magyar
  1. Szerződéskötés
A nyertes Ajánlattevőt e-mailben értesítjük az ajánlattételi határidő lejárta után. Ezután a szerződéskötésről külön egyeztet az Ajánlatkérő és Ajánlattevő.
  1. Szerződés típusa
Megbízási szerződés
  1. Egyéb információ
  • Az ajánlatkérés szakmai előírásával kapcsolatban Ajánlattevőnek ajánlattételi határidő lejártáig lehetősége van egyeztetni Ajánlatkérővel, ez ügyben kérjük, hogy Horváth Zsófia diszpécsert legyenek szívesek keresni. Elérhetőségek: [email protected]
  • A SINOSZ KONTAKT Tolmácsszolgálat fenntartja magának a jogot, hogy a jelen ajánlatkérést bármikor visszavonja, vagy jelen ajánlatkéréssel azonos tartalmú, új ajánlatkérést versenyeztessen meg, módosítsa azt, illetve az eljárást indoklás nélküli eredménytelenné nyilvánítsa.
  • Az ajánlatot benyújtók ajánlatuk benyújtásával tudomásul veszik, hogy az ajánlatkérés visszavonása, új ajánlatkérés közzététele, módosítása, valamint a meghirdetett tevékenység elmaradása miatt kártérítései, vagy megtérítési igénnyel nem léphetnek fel a SINOSZ KONTAKT Tolmácsszolgálatával szemben.
  • Jelen ajánlatkérés nem minősül kötelezettségvállalásnak. Eredményes ajánlatkérés esetén a nyertes Ajánlattevővel megbízási szerződés kerül megkötésre.